Pages

25 detsember 2012

Jõulud oma kauges kodus

Sellel aastal tajusin ma esimest korda, et kõige tähtsam jõulude juures on see, kui saad olla koos oma kõige kallimatega ja siis ei ole üldse oluline, kus riigis sa viibid või milline on õues ilm.
Meie selle aasta jõulud olid seekord Eestist kaugel, väljas oli harjumatult soe ja lumest võis vaid unistada :) Aga minu mehed olid koos minuga ja midagi enamat tahta oleks suisa patt. Ma armastan oma mehi nii väga.
Ilusaid pühi kõigile kallitele kaugel ja lähedal!!!!
Blogisse on küll jäänud veidi pikem paus, aga ma ausõna olen nii kudunud kui kokanud. Täna lisan siia juurde vaid 2 pildikest, mis eile kuuse alla rändasid.
Minu ema pakikesse maandus 1 suur soe kaelussall, kuna ta ei armasta üldse mütse, siis see on selline pehme asi, mille saab vajadusel lihtsalt pähe tõmmata.
Laiali laotatult näeb sallike välja selline.
Kokku keeratuna ja pea ümber sätituna siis umbes selline - poja koerake oli nõus mulle poseerima ka :P
Lõngaks on Drops Verdi ja kulus teda u 200 grammi. Vardad olid seekord 4,5 mm Knit Prod.

Ja ema elukaaslasele rändasid pakki hoopis minu esimesed beseeküpsised, mille retsept on pärit raamatust Backen macht Freude. Üks igavesti tänuväärne kokaraamat minu raamaturiiulis.

Nendes sisaldub siis peale munavalge veel ka riivitud tumedat šokolaadi, suhkrut, vaniljesuhkrut ja purustatud mandleid. Tõeliselt mõnus amps mõru kohvi või tee kõrvale:P

No ma ju olen vahepeal veel kudunud, kuid metsikute marjade vest ootab nööpe. Palmikutega kampsul on vaja veel käeavadest alates ülespoole kehaosa valmis kududa ja siis õmmelda ja nööpe otsida ja siis lisaks hakkasin ka oma uude vannituppa vaipa kuduma. Ühesõnaga vardad ikka liiguvad veel:D

2 kommentaari:

  1. Olen sinuga 100 ja rohkemgi % nõus, et jõulud ilma kallite inimestega ei ole päris õiged ja ainulaadsed. Toredat pühadeaega ja kärmeid näppe uueks aastaks!

    VastaKustuta
  2. Kallis Jaanika! Olen Sinuga täiesti nõus, et pole tähtis KUS vaid KELLEGA pühade ajal oled! Mul on siiralt hea meel, et kõik Sul ainult paremaks läheb ja õnnelik oled! Soovin Sulle ja Sinu perele kõige kaunimaid pühi ja uueks aastaks palju-palju armastust, sest siis sujub ka kõik muu! :)

    VastaKustuta