Pages

16 September 2012

Rabarberi-kohupiimakook

Nagu igal laupäeval, nii ka eile küpsetasin ma taas kooki.
Loomulikult proovisin taaskord midagi uut, et igav ei hakkaks:)
Ema palveks oli veel viimast kord midagi rabarberist teha, kuna viimased värsked v6rsed tuleks ju kuidagi ära kasutada. Otsisin siis internetist seda 6iget, mida tahaks proovida. Mulle meeldivad korralikult mahlased ja iseloomuga koogid:P
Seet6ttu otsustasin seekord selle koogi kasuks.
Seekord ei hakka ma kogu retsepti ümber kirjutama, kuna tegin suhteliselt selle järgi. Endale tulevikuks vaid m6ned märked.
1. Rabarberi tükeldasin, segasin paari lusikatäie suhkruga ja jätsin oma aega ootama.
2. Segu sisse v6ib rohkem vaniljesuhkrut panna kui 1 paki. Ma panin seekord ühe pakikese.
3. Puru v6ib vabalt teha väiksema koguse (minul läks u viiendik prügikasti:( )
Jahtuma peaks kook korralikult maha, siis maitseb veel paremini, kuigi ka soojalt viis keele alla. T6eliselt mahlane ja m6nus amps.
Tulemus: läheb kindlasti kordamisele, sest see on lihtsalt nii hea.




2 comments:

  1. mmmm, see oli kindlasti väga hea kook.

    ReplyDelete
  2. Lähen nüüd poodi ja vaatan, mis kohupiima aseainet sealt leian. Rabarberid tulevad aiast ja maasikaid võiks ka vist lisada....
    Igatahes isuäratav ja aitäh jagamast.

    ReplyDelete