Pages

16 aprill 2017

Peohõnguline pühapäev

Kevadpühad on oma traditsioonidega nii toredad. Kahjuks lisandub aga ka nende traditsioonide hulka väga palju kommertslikkust. Nii on lood vähemalt siin riigis.
Meie pere traditsiooniks on koos mune värvida ja seda siis nii kaasaegsete meetodite kui lapsepõlvest meeles meetoditega.
Mugav abivahend muna paigalhoidmiseks.
Siin siis koos meie tänavuaastased munad, mis täna hommikul said ära koksitud. Pere noorim liige võitis ;) 

Ilmaennustus ei olnud just helge ja lubas pilves ning sompus ilma, seetõttu olime juba eelnevalt otsustanud lapse kingiks saadud kino kinkekaardi ära realiseerida. Lapse soovil oli filmiks uus Smurfide lugu. Ma pean tunnistama, et selliseks filmivaatamiseks ei olnud mina end ette valmistanud. Meie pere oli ainuke kes saalis filmi nautis.
Laps oli aga rahul, sest sai segamatult ära proovida nii esimesest reast vaatamise kui viimasest reast vaatamise.

Filmi lõppedes selgus tõsiasi, et päike piilus ja ilm oli tõeliselt sobilik meie pühapäevasteks jalutuskäikudeks. Mõeldud, tehtud ja nii seadsime end teele naaberlinna linnametsa. Järgnevad pildid on meie jalutuskäigu jooksul nähtust.













1 kommentaar:

  1. Did you know there's a 12 word sentence you can speak to your partner... that will trigger deep emotions of love and impulsive attractiveness for you deep within his heart?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, worship and guard you with his entire heart...

    =====> 12 Words That Trigger A Man's Desire Response

    This instinct is so built-in to a man's mind that it will make him try harder than ever before to make your relationship the best part of both of your lives.

    In fact, triggering this influential instinct is absolutely essential to getting the best possible relationship with your man that the second you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll instantly notice him open his heart and soul to you in such a way he's never experienced before and he'll perceive you as the only woman in the universe who has ever truly understood him.

    VastaKustuta