Pages

08 august 2014

2000

Sattusin juhuslikult tänu ühele heale tuttaval sellise kooskudumise teema otsa nagu SSK der SATTA-SOMMER-KAL. Spetsiaalselt selle kooskudumise avapäeval ilmus Regina Sattalt ka uus vahva sokimuster Zweitausend (2000).
Imearmas muster ja võrratult hästi kirjutatud juhend, nii et lausa lust oli kududa.
Seekord kasutasin lõngana hoopis eelmise aasta heategevussokkidest alles jäänud lõnga. Värvid harmoneerisid minu arvates päris kenasti.
Tegemist siis selliste madalate sneakeritega
Väike erinevus on varbaotsas, aga see vist ei torka väga silma :P
Abistasid mind seekord 2 mm-sed puidust sukavardad. Mul oli kogu aeg hirm, et need lähevad katki. Peaks vist endale need karbonzid ikka soetama.
Lõnga kulus kokku 39 grammi.

Ega need sokikandmise ilmad enam kaugel ei ole ;)
Järgmise korrani ...

4 kommentaari:

  1. Mul on ka nende 2-millimeetristega alati hirm, et lähevad katki. Aga samas on Karbonzid minu arvates natuke liiga teravad, nii et esialgu olen küll puuvarrastele truuks jäänud.
    Seevastu nr. kolm ringvardaid olen juba kaks tükki katki teinud st. peale istunud :) ja sellepärast soetasin endale nr. 2 kui 2,5 nüüd t6epoolest Karbonzide kujul. Hea julge on kududa. Aga peale istudes ei oleks kannatajaks mitte varras vaid ma ise. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ka minul on kord ühed 3 mm vorid katki läinud, kuna ma kogemata istusin neile peale :P Mul pole kodus veel ühtegi varianti Karbonzeid, seega ei tea öelda ka nende teravuse kohta midagi. Viimati soetatud 3 mm-sed puust sukavardad olid aga minu jaoks liiga tömbi otsaga, seega ....

      Kustuta