Pages

07 jaanuar 2012

Imesoe seelik

Taaskord sain valmis endale ühe seelik - oi kuidas ma jumaldan seelikute kudumist ja nende kandmist.
Seekordne valik siis jälle Dropsi ilmatumast mustrikogust just see iludus. See oli hea lihtne kudumine ja valmis sai ka kärmelt ja kuna kootud kahekordsest alpakast siis ka ilmatuma soe ja mõnus just praegu tööl käimiseks.
Lõngaks sai seekord taas valitud originaallõng Dropsi alpaca värv nr 0517m, see on selline veidi kirju keskmine hall toon ja sobib pea iga teise värviga.
Pikkust parasjagu veidi ülespoole põlvi, aga seljas pilti kahjuks ei ole ikka veel jõudnud teha. Kui saan ühe klõpsu, siis näitan kindlasti siin postituses ka.
Kuna üleval on peenema vardaga kootud soonik, siis püsib üleval ka vaatamata sellele, et unustasin kumminiidi sisse kududa. Kui peaksin siiski ühe sellise seeliku veel tegema, siis kumminiit oleks ikka mõistlik sinna lisada.

Tehnilised andmed:
Vardad: Knitpro 4 ja 5 mm ringvardad
Muster: pärit Garnstudio kodulehelt Drops 103-44
Lõng: Garnstudios DROPS Alpaca 250 grammi ja kudusin M suuruse
Silmused: 20288 kudusilmust

1 kommentaar:

  1. Väga ilus! Tõmba selga ja lase kellelgi 1 pilt veel teha, kangesti tahaks näha!
    Mulle meeldivad ka kootud seelikud - nii kududa kui kanda, ja sedasama olen ka vaadanud, aga siis taas kõrvale heitnud, ei olnud nagu päris "see". Sinu oma vaadates tuli kuduisu tagasi :D Naljakas, kuidas pahatihti ei ole originaal pooltki nii huvitav kui "koopia".
    JP

    VastaKustuta