Pages

29 juuli 2014

Paksemad sokid Maksimile

MM foorumis on sellel aastal taas üks vahva heategevusprojekt: Jalad sooja 2014, kus sellel aastal saab sokke kududa lastele, kellel neid hädasti vaja on. Mina otsustasin, et koon 2 paari sokke sellise mõttega, et üks on veidi paksem ja kirjatud, mida saab nii suusarajale kui kelgumäele minnes jalga tõmmata ning teised siis sellised õhemad, mida saab sügise poole kanda või siis lihtsalt toas varbaid soojendada.
Esimese ja paksema paari jaoks valisin välja sellise Dropsi mustri, mille juhendis küll on kahjuks üks väike viga, mida märkasin nii piisavalt hilja, et pidin päris palju harutama ning otsast uuesti alustama. Nimelt on juhendi kirjelduses kahe skeemi numbrid vahetuses. Skeemid A.5 ja A.3 nimelt. Seega kui keegi neid kududa tahab, siis palun need numbrid tekstis ära vahetada ja edasi jookseb asi juba nii nagu peab:P
Lõngadeks valisin kodus olevad Drops Karisma lõngad, toonidega helehall ja metsaroheline. Minu arust päris tore kooslus.
Halli lõnga säbrulisust on veidi sellelt pildilt ka näha, nimelt ei ole tegemist ühes toonis puhta värviga vaid sellise mõnusa õige lõnga seguga.
Üks pisidetail, mis sokid veel veidi vahvamaks muudavad, jääb jala taha kanna kohale.
Valmiskujul külgvaates,
pealtvaates
ja tagantvaates.
Jalas ka oma täies hiilguses.
Abimeesteks olid vardad 3 mm ja 3,25 mm. Kõige väiksem suurus ja hetkel 37 number jalas.

Teise paari sokkide jaoks pean alles selle õige mustri välja valima.
Järgmise korrani ...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar